31 octombrie 2011

macaroane cu varza

  Pofteam de foarte mult timp la pastele cu varza, dar desi sunt foarte usor de facut, nu am stiut niciodata cum trebuie pregatita varza. Asa ca l-am pus pe barbatul casei sa gateasca, nu este prima data cand o face. Apropo de asta, cand va face paprikas unguresc, am sa-l pozez ca sa postez, il face fooooaaarte bun.
  Deci, se fierbe o punga de macaroane in apa cu sare si putin unt sau ulei, Se toaca o varza proaspata, mai mare, se freaca cu sare si se pune pe foc la calit, in foarte putina apa. Se aseaza un capac peste cratita. La final se potriveste de piper, cat sa fie varza usor picanta. Se scurg pastele de apa si se amesteca cu varza.
  Simplu de facut dar cu o durata relativ lunga, aproximativ o ora, pt ca dureaza pana se face varza.
  Si acum pozele la mancarea lui Iubi meu:
varza necalita

si calita


pastele la final

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu