25 ianuarie 2012

tocanita de ficatei

   Nimic mai simplu de facut decat o tocanita de ficatei.

   Pentru un meniu de doua persoane este nevoie de:

- 500 gr ficatei
- 2 cepe mai mari
- 3-4 linguri de ulei
- lapte

   Daca stiti din timp ce vreti sa gatiti (nu ca mine), lasati ficateii in lapte cat sa-i acopere, cam 2 ore, daca nu, se pot gati si imediat.
   Se caleste ceapa taiata, se adauga ficateii taiati in bucati mai mari si o cana de apa sau supa de pasare daca aveti (eu pun apa calda). Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.


   Se serveste alaturi de pilaf de orez.

4 comentarii:

  1. ficatei am papat si noi azi, doar ca au fost pane...buni oricum ficateii, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o da, mare dreptate ai, eu oricum sunt o carnivora si-mi place cam tot:P

      Ștergere
  2. Pare simplu de preparat si arata bine! :)
    Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, este usor de facut si se gateste destul de repede, nu ia mult timp. O zi frumoasa si tie.

      Ștergere