28 noiembrie 2012

Biscuiti cu faina de malai

Buna ziua si bine v-am regasit. Revin astazi cu niste fursecuri delicioase si crocante, bune si pentru persoanele care tin dieta…zic eu J . M-am inspirit de la d-na  Laura, careia ii multumesc. Va recomand sa incercati retete de la dansa, sunt delicioase. Si sa trec si la fapte:

Ingrediente:

·                     240 gr faina de malai
·                     200 gr faina
·                     140 gr zahar pudra
·                     250 gr unt moale
·                     1 ou mediu
·                     coaja de lamaie
·                     zahar vanilat

  Am amestecat bine, bine toate ingredientele pana la omogenizare, aluatul iese mai solid, usor de manevrat. Se rup bile din aluat cat o nuca, care se aplatizeaza cu degetele. Eu am facut aceasta operatiune direct in tava de copt pregatita in prealabil cu hartie de copt. Deasupra se orneaza dupa imaginatie. Eu am pus zahar tos si bilute de ornat pentru torturi din ciocolata si argintii.


  Se coc la 180 grade Celsius, timp de 10-15 minute. Sunt deliciosi si crocanti.



  Pofta buna!!!