3 decembrie 2012

Targul de craciun de la Viena   Intotdeauna am fost fascinata de Viena, mi-am dorit cu disperare sa ajung la Targul de Craciun. Din diferite motive si cauze independente de mine nu am reusit sa-mi satisfac aceasta placere, desi Viena este atat de aproape...pana in acest an. Cum speranta moare ultima, anul acesta mi-am stresat iubitul sa ma duca la targ. Ce nu face barbatul pentru femeie cand o iubeste..., si uite ca pe 17 nov. eu ma plimbam prin Viena. 
  Mi-a intrecut asteptarile, este cu mult peste ce am citit si ce mi s-a povestit, cu drag ma voi reintoarce in acest oras minunat. Pana atunci, va las sa vedeti cateva poze.


...am uitat sa va spun ca sunt deliciosi carnatii :D


    Si imi doresc foarte mult sa mai ajung la Budapesta, dar la anul.

    Pe la ce targuri ati ajuns, care targ vi-ar place sa-l vedeti?

   P.S. daca mergeti in sezonul  rece, va sfatuiesc sa va luati haine mai groase, este mult mai  rece decat la noi (ma refer la orasul Timisoara) si bate vantul. 

1 decembrie 2012

Coronite de Advent

   Nu sunt catolica ci doar imi plac decorurile de Craciun. Am inceput sa iubesc sarbatorile de iarna odata cu sosirea in viata mea a prietenului meu si vreau sa le sarbatoresc cat mai frumos posibil, casa sa fie cat mai decorata si calduroasa/primitoare. 
  Despre Advent nu va pot spune mare lucru, mai bine cautati pe google, am gasit diferite explicatii si definitii.
  Mai bine va delectati cu cele trei coronite confectionate de mine, pentru cele doua cumnate si una pentru mine.

pt cumnata mica


pt cumnata mare


si a mea
 Ce parere aveti? Voi cum va pegatiti pentru sarbatorile de iarna?