30 ianuarie 2015

Briose cu branza sarata

     Iar am facut experimente in bucatarie. De data asta a trebuit sa gasesc o metoda sa ascund branza pentru a fi mancata de catre copil,  este certat cu lactatele, mai putin cu laptele. Rezultatul a fost foarte bun, dar nu si pe gustul lui. Va dati seama cata incantare pe mine, sa muncesc si sa caut solutii, ca la final sa fie apreciate doar de noi adultii :D
    Sa va arat procesul de executie.

    Ingrediente:
·         150 ml lapte
·         125 g branza rasa sarata (de oaie am avut eu)                     

·         125 g branza dulce (eu am avut de vaca)
·         1 ½ cani de faina
·         1 lingurita de zahar
·         6 linguri unt topit
·         1 ou
·         1 catel de usturoi tocat

    Preparare:
·         Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate, iar intr-un alt bol cele  
ude
·         Compozitia se omogenizeaza (ingredientele ude si cele uscate)
·         Se incinge cuptorul la 180 grade C
·         Punem aluatul in forme de briose, de preferabil de silicon
·         Se coc cca 30 min
·         Se servesc de preferabil caldute.






    Noua ne-au placut foarte mult, nu si lui praslea… trebuie sa perseverez. Sper sa va placa si voua.
    Sunt ideale la micul dejun.




Va doresc pofta buna!

4 comentarii:

  1. Cunoastem si noi senzatia asta....ce sa le facem sunt niste mici mofturosi.
    Tare simpatici ursuletii!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dana. sunt tare smecheri piticii astia :)
      Weekend frumos :-*

      Ștergere
  2. Ce frumusele sunt!!! Asa mare s-a facut pofticiosul?! Mmmm.. ce trece timpul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Simona, multumesc. uite cum trece timpul si mai putin face 2 ani :) Te pup

      Ștergere