Despre mine

"Mama mea facea o distinctie clara intre realizare si succes. Spunea ca "realizarea este datorata cunostintelor invatate si muncii si faptului ca ai dat tot ce era mai bun in tine. Succesul este ca o recompensa din partea altora, si este placut, dar nu la fel de important sau satisfacator. Intotdeauna sa incerci sa te realizezi si sa uiti de succes.".Helen Hayes


  Strumfa bucatareste, blogul, s-a lasat mult asteptat, nu gaseam numele potrivit atat pentru blog cat si sa se potriveasca cu mine. Cum a venit numele? Sunt alintata "Strumfi" si imi place sa gatesc (bucataresc, cum spun eu), de aici si numele. De ce am facut blogul? Pentru ca o mare parte din amici mi-au recomandat sa fac un blog, daca tot imi place in bucatarie. Asa am inceput sa cochetez cu ideea de a fi bloggerita, ca tot se poarta :)) .

  Pe acest blog veti putea regasi pareri proprii despre anumite lucruri sau produse, care nu este neaparat sa fie relevante. Sunt doar parerile mele, formate in timp, in urma anumitor experiente traite.

  Imi doresc ca prin acest blog, sa impart pareri cu alte/alti bucatari, deoarce consider ca mai am foarte multe de invatat.

  De unde am invatat sa gatesc?

  Asta este o alta poveste, care face parte din acea etapa a vietii, in care incepeam sa ma formez ca om si ca femeie, probabil. Am inceput sa gatesc de foarte tanara, de pe la 8 ani.
  Parintii mei sunt doi oameni muncitori, care aveau servicii solicitante, ne-au invatat sa muncim si noi, sa nu primim totul pe gratis, sa participam la activitatile din casa. Astfel, ei fiind la serviciu, in timpul vacantelor, cand ma trezeam dimineata, gaseam pe masa din bucatarie, o lista cu ce trebuie sa fac, pana vine mami acasa. Aici intra si gatitul. Mama, draguta, avea o notita langa denumirea mancarii: "unde nu stii ce sa mai faci, ma suni". Si asa eu faceam mancare la telefon. Luam parte, negresit, la pregatirea deserturilor pentru toate sarbatorile din an, de aici am invatat sa fac prajitura. Si acum am caietul meu cu retete, tot uzat, uns, ponosit...imi este foarte drag.


Acest blog il dedic mamei, de la ea am invatat tot ce stiu azi si regret ca nu va stii niciodata acest lucru.

Ma puteti gasi pe adresa: rodicadelia@gmail.com